Neurofibromatosis-t diagnosztizáltak nálam, most mit csináljak?
Meg fogok halni, mit csináljak, nagyon félek!
16/F
Nem fogsz meghalni, de a szakorvoshoz menj el, ha kaptál beutalót.
Nem vagyok orvos, csak érintett: Esetenként lehetnek súlyos következmények, de az is lehet, hogy csak pár barna foltot jelent a lábon vagy a kézen, mert az is ide tartozik. Meg a gerincferdüléshez is lehet köze.
Szia!
Tudom régi a kérdés, de most kerestem rá erre a szóra, mert én is nemrég tudtam meg, hogy ilyen bajom van.
Nem túl sűrűn lehet halálos, de én sem örültem az állapotnak, mert én vagyok már a 4. generáció amiről még Anyukám tud. Előtte is ki tudja hány felmenőmnek lehetett ez a baja.
Nekem csak gerincferdülésem és májfoltjaim vannak, meg néhány kis pöttyöcske.
Anyukámnak epilepsziát okozott és egy veseproblémát.
Nénikémnek Anyu nővérének is ilyenje van, annak a lányának is csak kozmetikai problémái vannak vele.
Szóal mi endesen megkaptuk, de aggasztó kozmetikai hibák is 30-40 éves korban jöttek elő. Amúgy tűnetmentesek vagyunk.
22/N
Kedves Kérdező!
Az NF Magyarország www.neurofibromatozis.com oldalán választ talál kérdéseire. Illetve az orvosaink elérhetőségeit is megtalálja az oldalon.
Mivel a 16/F -ből úgy veszem, hogy ön 16 éves így egy direkt kamaszoknak készült információs anyagot ajánlok figyelmébe.:
Bármilyen kérdésével nyugodtan fordulhat hozzánk.
Elérhetőségeinket is megtalálja oldalunkon!
Üdvözlettel!
Bach Rezső
NF Magyarország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!