Miért kellett kötelezni kisérleti vakcinákat a föld lakosságára ?
" A vakcinák bevezetése óta több, mint 60-szorosára nőtt a profi sportolókkal előforduló halálesetek vagy nemkívánatos események száma! "
11.
A lakosság 1-2 százalékával?
13.
Az több mint amennyit a virus megölt (és midenkit annak számítottak aki egyszer is átesett rajta és utána meghalt, márpedig mindenki meghal )
Nem annyira kevés!
- Elhallgatott szakvélemények
- 763 celeb halt meg a Covid-oltás után!
kla.tv
" 763 celeb halt meg a Covid-oltás után!"
Előtte meg többezer... :)
A kérdés, hogy miben, mikor, és kinek az oltása után.
"Perek kartérítések botranyok vannak 1 éve , ott a net . Mivel beetted a kamut és beadtak neked mérget ezért védekezel, keress megoldasokat higitsd a vért méregtelenits mert ez segít"
Köszönöm, hogy ennyire aggódsz az egészségemért, de teljesen egészséges vagyok, és nem félek, hogy holnap összeesek. Vicces, hogy te jobban aggódsz értem, mint én saját magamért.
"Akkor soroljad a több ezer celebet sportolót riportert bemondót akik élő adásokban hullottak össze kovidkamu előtt"
Most nem fogok kötekedni a kamu szóhasználat miatt, de a linkeltek közül mind élő egyenes adásban hullott el? Valóban? Oltás előtt/után(!) mennyien lettek amúgy fertőzöttek közülük? Valamiért én úgy érzem, hogy erről nem nagyon lesz adat. Csak nem el akarnak hallgatni valamit? Lol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!