Háti (lapocka melletti) idegbecsípődéssel mit lehet kezdeni?
Már mindent megprobaltam. Jártam masszázsra, sokat javult a hátam, de a becsípődés megmaradt.
Gyógytornázom javult a testtartas.
Voltam reumatologusnal, írt fel mydetont (izomlazító 50mg), amitől nagyon szédültem, ezért 1 napig bírtam szedni. Injekciót az elhelyezkedése miatt nem akart adni, gondolom azért mert a szívvel van egy vonalban.
Kentem flectorral az segített, csak átmenetileg nem fájt a helye , de a becsipodes nem jött ki.
Bizonyos kartartásra szúró jellegű fájdalom jelentkezik és nagyon kellemetlen tud lenni.
Még a fekete nadálytő krémben bízok, de az meg nem volt a patikában, így várom épp.
Bármi praktika még esetleg valakinek?
Masszázs és masszázs között is hatalmas a különbség.
Ha nem elérhetetlen távolság neked Budapest, akkor a Menyhárt Balázst ajánlom jó szívvel.
gerincgyogyito.hu
Lapockát írtál ugyan, ami nem feltétlenül, de jó eséllyel gerinc eredetű. Azzal semmit nem veszítesz, ha felhívod őket és elmondod a problémádat. Legrosszabb esetben is azt mondják, hogy ebben nem tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!