Gerincsérvesek! Ki milyen munkában tudott elhelyezkedni, hogy a nap végére ne szakadjon le a derekatok? Sajnos én sokáig állni és sokáig ülni se tudok, ezért nagyon nehéz kitalálnom, hogy mégis mit dolgozzak majd gimnázium után..
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 23:19
1/2 anonim válasza:
Rulek Zoltánnak van egy nagyon jó gerincsérves videója. Nekem is nagyon fájt, mert egy helyen sokszor kellett nagy súlyokat emelni. Már utána attól is fájt hátam ha egy hátizsák volt rajtam. Azten heteken keresztülnyújtottam a gerincem és megjavult. Újra tudok bármit csinálni. Azóta is nyújtok padlón és húzódzkodón is.
2/2 anonim válasza:
Ülni sem? Nem lehet h van olyan szék amiben tudnál? Van oylan aminek az ülődeszka dőlést lehet hátradönteni, így gerincedről pici máshova oszlik a terhelés. Érdemes irodai szék bemutatóterembe elmenni, és kipróbálni milyen székek vannak. ( Pl office plaza bemutatóterem, ott próbáld ki az 'unique major'-t:p) és pl vmi irodai munkában gondolkozni, ahol használhatod a saját székedet speckó setuppal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!