Lehetek vakbeles? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
a vakbélgyulladással max 2 napig huzod ki korház és műtét nélkül,de 2. nap már kiegyenesedni se birsz,ugy fáj...tapasztaltam...
menj orvoshoz,vakbelednek nincs baja,más szervednek viszont van
Nem vagyok orvos, de szerintem ez nem vakbélgyulladás, hanem
nőgyógyászati probléma. Ha már ilyen régóta tart nem ártana orvossal beszélni. Bátorság!
A leírásod alapján kb. a tüszőérés periódusára esik a fájdalom. Lehet a növekedőben lévő petefészek ciszta.
A tünetek vakbélre abszolút nem tipusosak.
Nem írtad, hogy a jobb oldali fájdalom hol jelentkezik: a bordaív alatt, vagy köldöktájon, esetleg a kismedencében?
Ha a bordaív alatt fáj(na), gyanús lehetne az epe-probléma is, de az nyomásra is érzékeny szokott lenni és az étkezés is befolyásolja. Ezt az "elcsavarodást" nem tudom értelmezni, az epehólyag lehet megtört, pipa alakú, lehetnek benne sövények, "rekeszek", kövek, epesár, működésében is lehet renyhe, ha nem tud összehúzódni. Természetesen érdemes lenne ezt is kivizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!