Honnan lehet tudni, hogy valaki simán otthonülős vagy
valami elnyomott dolog miatt nem szeret eljárni sehova?
Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban, ha olyan volt a társaság szívesen jöttem-mentem.
Mostanában viszont a boltba járok meg munkába és ennyi. Ha elhívnak valahová is nagyon húzom miatta a szám.
Korral kijöhet ilyen otthonülős típusosság vagy lehet valami szorongás van mögötte?
2023. máj. 29. 12:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem szimplán bőven az az impulzus elég neked az emberekből, amennyi beesik munka és bolt közben (még az is sok - mert általában nem annyira pozitív). Emellett lehet hogy te is az a típus vagy aki igényli nyugalmat hogy közben tudjon gondolkodni, rendszerezni a gondolatait. Folyamatosan 'futkozós' ember a másik véglet aki nem gondolkodik, csak megy, szét van esve azt sem tudja, sokszor fel sem fogja mi van körülötte.
2023. máj. 29. 12:49
2/5 anonim válasza:
lehet csak otthonülő típus vagy, és elég a munka impulzusa :)
de figyelj nagyon arra, hogy jó társaságban vagy e.. lehet azért húzod rá a szád, mert nem akarsz azokkal az emberekkel találkozni, akik hívnak.. ilyenkor nem árt szelektálni néha :)
ne utasíts vissza olyan dolgokat, amiket belül tudod h élveznél, csak kis erőfeszítés kell hozzá, mert sok jó élményből ki fogsz maradni :(
2023. máj. 29. 12:53
3/5 anonim válasza:
27 vagyok és ilyen vagyok.Kb 1 éve nincs kedvem sehova eljárni.Ha meghívnak valahova találok valami hazugságot hogy miért nem érek rá.Egyszerűen nincs kedvem meg energiám senkihez sem. A párom szint ilyen együtt elvagyunk. Egyébként lehet azért is mert csalódtam pár emberben az elmúlt időben de nem csak ők nekik mondok nemet hanem pl munkatársamnak is. Ez pl anno 2 éve meg korábban egyáltalán nem volt így.Ha hívtak mentem és énis hívtam.
2023. máj. 29. 12:57
4/5 anonim válasza:
Lassan azért meg jön az eszetek :) Én világ életemben ilyen voltam.
És ugye végül is a kérdés úgyis feltehető, hogy:
"Honnan lehet tudni, hogy valaki simán feltűnési mániás vagy valami elnyomott dolog miatt nem szeret otthon lenni?"
Miért pont az lenne a normális, hogy valaki nem bír megülni a valagán?
2023. máj. 29. 19:59
5/5 anonim válasza:
4es van egy munkatársam aki sosem ül otthon.Állandóan megy szombat vasárnap.Az egyik szombatja után úgy tett nekem hétfőn hogy 17 és 19h között nem volt mit csinálnia nem akart otthon ülni igy elment shoppingolni🤣 Én annak örülök ha senkit nem látok egész hétvégén 🙏
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!