Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem látnak el a pszichiá...

Miért nem látnak el a pszichiátrián?

Figyelt kérdés
Ma az Sbo-n és a pszihiátrián is jártunk szorongásos pánikbetegség tüneteivel, erős depresszióval, apátiával, beszükült gondolkodással, 3 napjaalig alvással. Mindenhonnan elhajtottak. Hogy lehet dokihoz jutni aki segít is sosbe?

2023. máj. 23. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Menj a háziorvosodhoz, ő tud adni sürgős beutalót is, ha szükséges, vagy ír fel altatót.
2023. máj. 23. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Azért hajtottak el mert ez nem akut probléma.
2023. máj. 23. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Mert nem hinném, hogy pánikbetegséggel a zárt osztályra akarsz kerülni. És ezt az ottani dokik is tudják.

Ha ön- és vagy közveszélyes vagy akkor foglalkoznak veled egyből és raknak át a pszichiátriára.

Amúgy meg ezzel két választásod van:

a, kérsz beutalót és vársz hónapokat az időpontra

b, elmész magánba, ahol általában 1 hónapon belül fogadnak.

Sajnos más lehetőség nincs.

2023. máj. 23. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Akik lepontoztak azok szerint ez a probléma akut?!
2023. máj. 23. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Pszichiátriára - tb-n belül - nem kell se beutaló, se hónapokat várni. Telefonálj oda és ha ők is sürgősnek ítélik, előre vesznek.

A 3 napi nemalvást sürgősnek szokták ítélni.

Legalábbis nálunk így van.

2023. máj. 23. 15:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Helyszinen voltunk bent, felvettek az adataink es majd hivnak, hogy mikor lesz idopont, na ennyire iteltek surgosnek a dolgot. Nem, nem szeretnek zart osztalyra kerulni, de kb ma kellene vmi megoldas, amire sem a maganeu, sem a tb-s eu nem hajlando/kepes. Teljesen morbidul rojjuk az utcakat a ferjemmel mar kinunkban egesz nap, mert nem tudunk fenn a panelba megmaradni. A haziorvos ma du behisztizett, hogy miert zargatjuk igy ezzel a rendelesi ido vegen-bocs, akkorra nyaltuk at az osszes pszihiatert a kornyeken es tudtuk meg, hogy ez igy megy. Olyan dramai elethelyzetbe voltunk/vagyunk, hogy holnap ha nem megyunk el a felvetelire, se lakhatas se melo nem lesz.kozbe a kapcsolatunk is darabokra hullt, az utolso kisujjunkkal tartjuk egymast a ferjemmel. Jah, es en mindenkinek csak zoldet adtam.
2023. máj. 23. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem adtál mindenkinek zöldet, mert valaki 0%-on van...

Gondolom voltál a pszichiáternél elbeszélgetésen, ott ő rendesen felméri, hogy mivel áll szemben. Az orvos nem hülye, sok éve ilyen esetekkel foglalkozik, hamar levágja, ha valaki csak hisztis. Ott az elmebetegekkel foglalkoznak sürgősbe, akiket lekell gyógyszerezni.

Azt mondtad nem akarsz befeküdni gyógyszeres kezelésre, akkor mit szeretnél? Csak feliratni valami nyugtató félét?

2023. máj. 23. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pszihiátrián általában ilyen esetben HA A BETEG KÉRI : bent tartják.

(Én márciusban erős depresszióval mentem jászberényi Pszihiátriára,a Szolnoki kórházba kerültem... 10 nap múlva a tűz miatt kikerültem. Gyógyszerem van).

DE ne várj csodákat 1-2 nap alatt !

2023. máj. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!