Miért nem látnak el a pszichiátrián?
Mert nem hinném, hogy pánikbetegséggel a zárt osztályra akarsz kerülni. És ezt az ottani dokik is tudják.
Ha ön- és vagy közveszélyes vagy akkor foglalkoznak veled egyből és raknak át a pszichiátriára.
Amúgy meg ezzel két választásod van:
a, kérsz beutalót és vársz hónapokat az időpontra
b, elmész magánba, ahol általában 1 hónapon belül fogadnak.
Sajnos más lehetőség nincs.
Pszichiátriára - tb-n belül - nem kell se beutaló, se hónapokat várni. Telefonálj oda és ha ők is sürgősnek ítélik, előre vesznek.
A 3 napi nemalvást sürgősnek szokták ítélni.
Legalábbis nálunk így van.
Nem adtál mindenkinek zöldet, mert valaki 0%-on van...
Gondolom voltál a pszichiáternél elbeszélgetésen, ott ő rendesen felméri, hogy mivel áll szemben. Az orvos nem hülye, sok éve ilyen esetekkel foglalkozik, hamar levágja, ha valaki csak hisztis. Ott az elmebetegekkel foglalkoznak sürgősbe, akiket lekell gyógyszerezni.
Azt mondtad nem akarsz befeküdni gyógyszeres kezelésre, akkor mit szeretnél? Csak feliratni valami nyugtató félét?
Pszihiátrián általában ilyen esetben HA A BETEG KÉRI : bent tartják.
(Én márciusban erős depresszióval mentem jászberényi Pszihiátriára,a Szolnoki kórházba kerültem... 10 nap múlva a tűz miatt kikerültem. Gyógyszerem van).
DE ne várj csodákat 1-2 nap alatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!