Más is van így vagy csak egyedi eset,hogy túl sokat megyek-jövök és ideges vagyok, amikor hazaérek a sok ruhától meg átöltözéstől?
Figyelt kérdés
Számolom egy délelőttös napot és egy edzést is aznapra. Oda 4x járok. Reggel kutyákat viszem ki, utána vetkőzök. Hamarosan dolgozni megyek, majd hazajövök, megint vetkőzök. Aztán kutyákkal ki, megint vetkőzök. Megyek edzeni, utána ismét. Este megint egy kör a kutyákkal. Ritkán járok boltba, általában edzés után rohanok be. Néha autóval van dolgom,akkor útközben. Egy nap 5x veszek kabátot táskát fel, majd le. Hazaérve sokszor úgy rángatok le magamról mindent, annyira zavar. Arról nem is beszélek, hogy átöltözés. Szerintem egy prosti nem öltözködik ennyit,mint én. Munkába munkás ruhában megyek, mert az már sok lenne, ha ott még átvegyek másikat. Úgyis autóval járok és útközben nem állok meg sehol. Ritkán tankolni.2023. máj. 17. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!