Hogyan lehet megszokni a korán kelést?
Több ismerősöm is mondta nekem, meg neten is sok helyen írják hogy meg lehet szokni a korán kelést. De soha nem mondják hogy hogyan és mennyi idő alatt.
Lassan 10 éve kell korán kelnem, (fél6 - 6 körül) de csak egyre rosszabbul viselem. Most már ott tartok hogy hétvégente 12-14 órákat alszok annyira kimerült vagyok.
Szóval hogy lehet megszokni? Van valami trükkje? Mennyi idő még?
(Korábban nem tudok lefeküdni, de ha nagy ritkán sikerül is, akkor is ugyanolyan fáradt vagyok. Korábban amúgy elég volt kb 7 óra alvás HA később kelhettem. Szóval nem az alvás mennyisége a gond.)
Aki ezt mondja, hogy megszokja, az alapból pacsirta típus.
Akinek más a napi ritmusa, az sosem szokja meg.
Lehet, hogy soha nem fogod megszokni, de tippnek ajánlanám, hogy fáraszd le magad napközben (ne konkrét lefekvés előtt) fizikálisan és mentálisan is.
Én korán kelő és alvó típus vagyok alapból, de amikor kimarad a napi edzés, akkor sokkal nehezebben tudok elaludni és kelni is.
Folyton fáradt vagyok kb, ezzel nincs gond. :D
Mint írtam, nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!