Hogy szokjak le arról hogy a szám belsejét rágom?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 21:09
1/2 anonim válasza:
Nehez kenyszerrol leszokni. De itt meg kene ijedned attol, hogy hosszu tavon szajrakot is okozhat. Nem most, evek, evtizedek.
Valami mason vezesd le a stresszt.
Amugy lett uj kenyszerem, de en tinedzserkent szipogtam. Tudtam, hogy idegesito, gusztustalan, kenyszer. Egyszer mikor muszaj volt, hogy szipogjak kenyszerbol, nem tettem. Nagyon rossz volt, de anno valahogy vettem a levegot, nem szipogok, megint, nem szipogok, es akkor egy eletere elmult. Tudom, altalaban lehetetlen, ha ez OCD. De amig csak rossz szokas, az legyen, hogy nem csak most egyet, hanem nem, nincs, nem csinalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!