Mitől lehet ez?
A jobb lábamon a vádli felső belső részén kb fél óra autózás után a következő tapasztalható.
Kiszállok aztán pl bemegyek a boltba vagy a máshová,s akkor ugye már néhány perc elteltével iszonyatos fájdalmas görcs kapja el..de olyan hogy a lábamat sem tudom behajlítani.
Kapaszkodnom kell valamibe a kezemmel masszírozni s lassan csillapodik a görcsö és a fájdalom is.
Érdekes amúgy ha az udvaron dolgozom vagy bármi akkor erről nem is tudok. De ha a gáz pedál nyomás pozícióban volt akkor utána jön a görcs.
Amit akkor tapasztalatok mintha a térdem eleje is érzékeny lenne utána.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm a választ!
A véleményem szerint ha magnézium hiány lenne akkor a kerti munkánál is jelentkezne.
Nemcsak akkor amikor egy bizonyos pozíció után eltelik néhány perc akkor kapaszkodnom kell valamibe.
Voltam vele orvosnál.
Víz nincs a térdembe, viszont kezdődő porckopás igen.
Na de attól a hajlat alatti inak vagy izmok egy bizonyos pozíció után annyira fájnának?
Ez nem is a vádlim hanem a hátsó oldalsó része amit ha megnyomok picit fáj.
Az orvos adott már egy prp kezelést.. ebből lesz még 2.
Már 2 prp kezelés után vagyok.
De valahogyan nemlett jobb..
Az MR szerint nincs baj a doki még a prp dolgot ajánlgatja.
De mitől lehet, hogy még túrázni is tudok, viszont ha "rájön"a térdemre akkor nemtudom behajlítani sem..s akkor a térdem eleje is nagyon feszül.
Aztán elmúlik.
Kinek volt ilyen tapasztala?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!