Mi lehet az oka? Nehéz légzésem van.
Figyelt kérdés
Talán már egy hónapja is, hogy olyan érzésem van minden nap reggeltől estig, mint ha nem telne meg a tüdőm elég levegővel és mint ha a mellkasomban érezném, hogy nehezebben jön a levegő. Voltam pullmonológián, mellkas rtg-n, szívultrahangon, ekg-n. Hála Istennek mindenhol minden teljesen rendben van. Akkor mégis mitől lehet ez?2023. máj. 10. 18:53
2/6 anonim válasza:
Pánik, szorongás, stressz
? Az orvos mit mondott, van még valami ami okozhatja ezt ? Szükségesek további vizsgálatok ?
Vele kéne továbbra is konzultálnod, csak ő tudja megmondani.
Viszont az pozitívum, hogy ezeken a vizsgálatokon nem találtak semmit, mert akkor valószínűleg egészséges vagy, hátha ez megnyugtat.
3/6 anonim válasza:
Szia hogy vagy azóta? Velem is ez van.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as
Néha azóta is van, de kiderült hogy szorongástól és pánikbetegségtől van. Az orbáncfű a citromfű teák és a testmozgás javított nekem a helyzeten, de rendesen.
febr. 17. 07:20
5/6 anonim válasza:
Én is arra gondolok hogy ez lehet csak nem értem miert mert nagyon rendbe van az életem, szóval semmi okom nincs rá. Egeszsegileg minden ok. Ha valahol vagyok van h elő se jön mert valahogy nem figyelek rá. Ha itthon vagyok akkor a legrosszabb. Kiprobalom ezeket hátha.
6/6 A kérdező kommentje:
5/5
Nekem sincs különösebb gond az életemmel. Elég ám egy hosszan elnyomott lelki dolog akár régről, de tényleg bármi. Ha kellőképp lefárasztod magad sportal akkor nem lesz baj es elmulik.
febr. 19. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!