Mit tesztek hogy produktívak legyetek? mivel telik egy produktív napotok?
en per pillanat otthon ülö anyuka vagyok a 17 honapos lanyommal.
nalam egy produktiv nap:
felkeles, tornazok addig a gyerek jatszik mellettem. pelus csere, reggelizes, setalas, altatas - alszik - en addig fozom az ebedet, ebedeles, jatszas jatszoteren setalas, takaritas, vacsi csinalas, furdetes, lefekeves.
regebben amig dolgoztam:
felkeles, tornazas, munka 6 oran at, haza menes fozes, takaritas.
gondolom mindenkinel mas...attol függ ki milyen eletet el eppen
Pszichiáternél mikor voltam azt mondta, hogy elsőnek ahogy az első is írta az alvást kell rendbe tenni.
Időbe le kell feküdni, hogy korán tudj kelni és be kell állítani a testet is erre, nem erre, hogy álmos vagyok ezért fetrengek még 2-3 órát, és a végén kijön, hogy 13 órát vízszintben vagy.
Testmozgás, pozitív gondolkodás erőltetése. Akkor is csinálni valamit ha borzasztóan nincs hozzá kedved de tudod, hogy energiád volna rá.
Pl fáradtnak érzed magad egy 2 km-es sétához, de tudod, hogy aznap nem csináltál fizikailag semmit, akkor rá kell venned magad, mert csak az agyad mondja ezt, hogy nincs ereje.
- megfelelő minőségű alvás biztosítása (pl. vannak vitaminok, amik segítik)
- tanulás, fejlődés (pl. nyelv, mentális egészség, munkával kapcsolatos stb, hogy az elmém frissen tartsam)
- napi sport (mindegy mi, mindegy mennyi ideig, de legyen vlmi, ha 10 perc séta, akkor 10 perc séta)
- pozitív gondolkodás (nem kell szélsőségekbe menőig, de sok hétköznapi probléma megoldásban segítségedre lehet)
- normális étkezés minőségi kajával (ha nincs pénzem, a kaján akkor sem spórolok)
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!