Vmsgy.Evi kérdése:
17 eves vagyok es eleg sokszor erzem hogy pisilnem kell 4-5 percenkent. Es ha el is megyek wcre akkor mindig tudok egy kicsit csurgatniđ Nem mondom hogy minden nap erzek ilyet de emlekszem 16 evesen is voltak ilyen napjaimâŠ(?)
Figyelt kérdés
Nem vagyok felfazva. Nincs semmi problemam odalent⊠Nem is ittam sokatâŠmondjuk ma egy kicsivel tobbet ittam mint az ezelotti napokban. De ezt sem neveznem soknakâŠugyhogy nem ertem. Kicsit aggodom kerlek nyugtassatok meg hogy ez mitol vanâ€ïžđ©koszonom elore is a segito valaszokat2023. mĂĄj. 7. 20:12
1/4 anonim vĂĄlasza:
Kellene egy vizeletvizsgĂĄlat, hogy nincs-e valamilyen fertĆzĂ©sed. Ha nincs, akkor lehet egy Ă©rzĂ©kenyebb hĂłlyagod. Van rĂĄ gyĂłgyszer, ami segĂt abban, hogy ne legyen ez a sĂŒrgetĆ Ă©rzĂ©s, orvos Ărja fel, ha fertĆzĂ©s nem mutathatĂł ki.
2/4 anonim vĂĄlasza:
MĂ©g annyi, hogy ez simĂĄn hĂĄziorvosnĂĄl kezdhetĆ, beutal a laborba.
4/4 anonim vĂĄlasza:
Ha semmi fertĆzĂ©s nem ĂĄll fent, akkor az is lehet, hogy pszichĂ©sen bemagyarĂĄzod magadnak, hogy pisilned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!