KezdƑoldal » EgĂ©szsĂ©g » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 17 eves vagyok es eleg sokszor...

Vmsgy.Evi kérdése:

17 eves vagyok es eleg sokszor erzem hogy pisilnem kell 4-5 percenkent. Es ha el is megyek wcre akkor mindig tudok egy kicsit csurgatni😂 Nem mondom hogy minden nap erzek ilyet de emlekszem 16 evesen is voltak ilyen napjaim
(?)

Figyelt kérdés
Nem vagyok felfazva. Nincs semmi problemam odalent
 Nem is ittam sokat
mondjuk ma egy kicsivel tobbet ittam mint az ezelotti napokban. De ezt sem neveznem soknak
ugyhogy nem ertem. Kicsit aggodom kerlek nyugtassatok meg hogy ez mitol vanâ€ïžđŸ˜©koszonom elore is a segito valaszokat

2023. mĂĄj. 7. 20:12
 1/4 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Kellene egy vizeletvizsgĂĄlat, hogy nincs-e valamilyen fertƑzĂ©sed. Ha nincs, akkor lehet egy Ă©rzĂ©kenyebb hĂłlyagod. Van rĂĄ gyĂłgyszer, ami segĂ­t abban, hogy ne legyen ez a sĂŒrgetƑ Ă©rzĂ©s, orvos Ă­rja fel, ha fertƑzĂ©s nem mutathatĂł ki.
2023. mĂĄj. 7. 20:26
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/4 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
MĂ©g annyi, hogy ez simĂĄn hĂĄziorvosnĂĄl kezdhetƑ, beutal a laborba.
2023. mĂĄj. 7. 20:27
 3/4 anonim ***** vĂĄlasza:
Mennyit iszol amĂșgy vizet?
2023. mĂĄj. 8. 17:18
 4/4 anonim vĂĄlasza:
Ha semmi fertƑzĂ©s nem ĂĄll fent, akkor az is lehet, hogy pszichĂ©sen bemagyarĂĄzod magadnak, hogy pisilned kell.
2023. mĂĄj. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!