1/9 anonim válasza:
Lehet, de nem ártana dermatoszkóppal megnézni.
3/9 anonim válasza:
Ne a gyakorin kérj orvosi diagnózist. Sürgősen szakrendelés!
4/9 anonim válasza:
Mondjuk ha nem most keletkezett, akkor annyira nem hiszem, hogy sürgős. Szerintem sima atípusos anyajegy. De jobb ha orvos mondja ezt.
5/9 anonim válasza:
Hát, a kérdezőt már törölték, mert ki volt írva, hogy 15 éves. Most annyi a változás, hogy a korát kivették, de kérdés, ezek szerint fontosnak minősítve, maradt. Egyébként minden anyajegy sürgős, mert a melanóma akár hetek alatt is eljuthat a halálos szintig.
6/9 anonim válasza:
Rajtam millió ilyen van évtizedek óta, mondjuk én nem nézettem meg mondtàk vagy húsz éve hogy normális az ilyen azóta nem nézegetem magamon az ilyesmiket feltűnne ha változna.
Nézesd meg orvossal az a biztos.
A fentieket csak megnyugtatásból írtam hogy ne aggódj, de mindenképpen mielőbb nézesd át az összes anyajegyedet szakorvossal. Az a biztos!
7/9 anonim válasza:
Azért a melanóma 15 éves korban elég ritka. Könnyen lehet, hogy a születése óta ilyen, csak nem nézegette eddig.
8/9 anonim válasza:
Ritka, de nem kizárt. Azt meg nem hiszem, hogy születésétől fogva rajta van, és csak most kezdi el érdekelni.
9/9 anonim válasza:
Elszíneződés és asszimetria látható, én mindenképp megnézetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!