Rosszul lét előtt erős izzadás?
Elmentünk szórakozni,nyugis iszogatás stb,utána megálltunk enni a McDonaldsba gyors mielőtt felszáltunk a vonatra,mikor a vonaton voltunk,picit meleg volt de nem volt vészes,nem is vagyok az az izzadós típus,elbóbiskoltam a vonaton amikor arra ébredtem meg,hogy borzasztóan melegem van,a homlokomrol konkrétan csorgott az izzadtság,enyén be voltak lassulva a dolgok körülöttem,majd nagyon erős hányinger vett elő,elbotorkáltam a wc-ig..ott volt egy pont amikor hirtelen elhagyott az erőm már olyan ájulás közeli érzés volt egy pillanatra,de 1 pillanat alatt el is mult,egyből hányás,amint végeztem mintha mi sem történt volna helyre is jöttem. Gondolom gyomor rontás lehetett de még ilyen nem volt,hogy hirtelen ennyire melegem legyen,belassul minden,homályosan látok,majdnem beájulok.
Lehet valami más is mögötte?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!