Más sem tud kakilni, ha zajt hall, akár otthonról, akár az utcáról?
Figyelt kérdés
Én pl a reggeli madárcsicsergéstől se tudok.2023. ápr. 30. 05:23
2/4 anonim válasza:
Neee haloood.. pont most álmodtam a kakálásrol halood .. Valami gyárban voltam elromlott a wc és mindenki valami tároló mögé ment kakálni. Guggoltak ott egymás melett vagy 30-an. Én meg nem tudtam nyugodtan mert mindenki engem nézet xddd
3/4 anonim válasza:
A legtöbb embernél ez olyan intim működés, hogy minden külső inger zavaró. Sokat segít, ha közben valami másra koncentráló szellemi tevékenységet végzel, pl. olvasol vagy rejtvényt fejlesz, mert akkor arra összpontosul a figyelmed és kevésbé érzékeny a külső ingerekre.
4/4 anonim válasza:
Nem, amikor mennem kell, megyek.
Más, amikor 4-en tobzódnak a fürdő előtt (az nagyon "király"), meg más, amikor nyávog kettőt a macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!