Folyton vizelési inger gyötör, mitől lehet?
Már a mindennapjaimat is megnehezíti szinte… Nem iszok sem sokat, sem keveset. Elvileg nem vagyok felfázva (vizsgálat szerint). De mégis folyamatosan vizelési inger gyötör és konkrétan félóránként távozik belőlem kb. 2-3 dl színtelen folyadék. Mitől lehet? Kihez forduljak? Tényleg nehéz így a mindennapi teendőkre figyelni…
‼️Kérem, mellőzzék a komolytalan válaszokat!
#1 válaszoló: szerintem összekeversz valakivel.
#2 válaszoló: szerintem teljesen átlagos. Nem lett több stressz az életemben, mint ami eddig volt. Ez is lehet ok?
Háziorvos mit mond?
Lehet a hólyag gyulladása, lehet Coli fertőzés. De lehet egy másik, hólyag melletti szerv megnagyobbodása is. Ha férfi vagy, a prosztata megnagyobbodása is állhat a tünetek mögött. Ne hanyagold tovább! Hólyag belső daganata is lehet a kiváltó ok. Háziorvos majd ad beutalót...
Köszönöm a válaszokat!
Háziorvosom vérvételre küldött, ahol vizeletmintát is vettek. Abban nem találtak elváltozást, a véreredményemben viszont a monocyta értéke nagyobb, illetve a koleszterin-HDL értéke kisebb, mint “kellene”. Különösebben nem foglalkozott vele(m). Vérvételre is csak azért küldött el, mert kértem. Nyugdíjas, nem igazán értjük meg egymást…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!