Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minek a tünetei lehetnek ezek?

Minek a tünetei lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban vettem észre magamon, hogy nagyon nehezen tudok koncentrálni huzamosabb ideig egy adott dologra, az egyetemen 40 perc után teljesen lezsibbad az agyam, pedig próbálok figyelni. Rendkívül fáradékonynak érzem magam, szinte mindig aludnék, a nap akár bármely szakaszában, ahogy hazaérek hullafáradt tudok lenni akár két óra egyetemi előadás után is. Emellett híztam is sajnos az utóbbi időben, pedig hosszú évek óta ugyanolyan volt az alkatom edzés nélkül. Erre lehet valamit szedni, vagy ezek esetleg valami betegség tünetei lehetnek? Köszönöm a válaszokat 🥰

19/L

2023. ápr. 20. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Kavet ihatsz. Vagy vegyel koffein tablettat.
2023. ápr. 20. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Cukorbetegség lehet ilyen.
2023. ápr. 20. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérj egy labort.
2023. ápr. 20. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem így kezdődött a Hasimoto
2023. ápr. 23. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyebként olyan 20-22 éves kor között ha nem figyel magára a nőkönnyen meghízhat. Én is így jártam, nádszál gyerek voltam most meg lassan túlsúlyos. Többen is így jártunk az egyetem alatt lányok.
2023. ápr. 23. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!