Aki próbálta már a Salvius vizet, annak használt, vagy nemér semmit sem?? Mikor fejti ki hatását?? Meddig lehet inni??
Sokkal okosabb megfelelö étrendet tartani, ennek ugyan nagy a reklámha, de semmi konkrét adat nincs, minek kellene benne lenni, amitöl "hatásos" lenne.
A "sok ásvány" fogalmát a kemény csapvíz is kielégíti.
Ha a reklámját nézed, a holtakat is feltámasztja, de egyetlen konkrét gyógyító összetevöt sem tudnak említeni.
Nekem a víz nem vállt be ellengeb a mentol segített , akar a rágó is. Legtöbbször csak rosszul voltam tőle.
De hosszú távon inkább a diéta , dietetikussal kell beszélni.
Egyébként ezt a vizet inkább a másnaposoknak ajánlják, mert bármelyik boltban van . Kemény refluxra ha ledöntöd túl öntöd a gyomrodat is vele.
Az első vágja amúgy h a salvus víz nem szomj oltásra való? 😂
Nekem ritkán van gyomorsav problémám, de ha van ezt iszom és rövid időn belül segít.
Férjemnek állandó gyomorsav problémája volt, ő naponta itta. Tűzoltásra jó volt, de nem gyógyított meg, évekig bajlódott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!