Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz lehet,hogy a covid...

Igaz lehet,hogy a covid antigen teszt kimutatja a terhesseget ha rapisil a nő?

Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok fogyatekos,sem troll...van okom ezt kerdezni,hosszu lenne elmondani...
2023. ápr. 19. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a baba Covidos akkor tényleg mutatja a terhességet.
2023. ápr. 19. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne pisilgess mindenféle otthon maradt tesztekre, és ne ebből vonj le komoly következtetéseket. Ha van okod a terhesség feltételezésére, akkor vegyél egy olyan tesztet amit erre találtak ki, és ne spekulálj.
2023. ápr. 19. 13:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem en csinaltam,ferfikent nekem semmi okom terhessegi tesztet vennem...az a lenyeg,hogy ez egy kamu(amiben en biztos voltam)koszi.
2023. ápr. 19. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt a hormonokat méri, a covid teszt meg az antigéneket, a kettő között ég és föld a különbség.
2023. ápr. 19. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Komoly okom van. Ha meg azt is elmondtad volna...
2023. ápr. 20. 01:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogy ne legyen az,hogy en vagyok a fogyatekos aki osszevissza tesztekre akar hugyozni,elmondom a szitut.ok?

Van egy haverom akinek a nője egy covid tesztet lobogtat elotte,hogy o terhes,mert pozitiv lett a tesztje.

Azt mondja,hogy az orvosa mondta neki,hogy a covid teszt is kimutatja a terhesseget,ha azzal csinalja a tesztet.(ami tök kamu,ilyen retardalt orvos nincs a világon)

A csaj penzt kovetel abortuszra,raadasul sokkal tobbet mint amennyibe kerul.

Orvoshoz nem akar menni,hiaba keri a haverom.

En mondtam neki,hogy ez baromsag,el ne higyje,hogy a covid teszt kimutatja a terhesseget,mert nem igaz.

Vannak ilyen nők sajnos akik mindent megragadnak,hogy penzhez jussanak.

2023. ápr. 20. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy mutatja ki! Volt negatív c.tesztem, amikor várandós voltam. Úgy lehetett csak NST-re járni (várandósság végén egy fajta vizsgálat), hogy az szülészeti osztályra való belépés előtt, csináltak egy gyorstesztet. Ha várandósságot is kimutatná, senki nem jutott volna be... 😉
2023. ápr. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!