Hatásos volt tetű ellen? Mit ajánlanátok?
Állítólag a PARANIT tetűírtószer a legjobb, mert nem tartalmaz veszélyes vegyszereket, mégis hatásos, megelőzésre is jó, félóra alatt hatásos...
Adnak hozzá egy speciális fésűt, amivel az elpusztult serkéket kifésülheted a hajadból.
(Személyes tapasztalatom nincs a témában, mert gyerekkoromban anyukám gyakran öblítette hajmosás után a fejemet ecetes vízzel, ezt a módszert én is használtam az én gyerekeimnél, így aztán soha nem lettünk tetvesek, hiába az iskolában mindenki az volt.)
Ecetes vízes öblítés : 2 liter vízbe 2 evőkanálnyi 10%-os ecetet önts és ezzel öblítsd le az alaposan megmosott és leöblített vízes hajadat... Ezután szárítsd meg...
Nem lesz ecet-szagú a hajad, ellenben szép fényes lesz tőle a hajad és nem mellékesen a tetűk valamiért utálják az ecetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!