Jártatok már úgy, hogy mensinél nem volt otthon betét, tampon és keresztgyereketek pelusát kellett föltenni a bugyóra?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 11:19
1/5 anonim válasza:
Ilyen nem volt, de én azt vallom: szükség, törvényt bont.
2/5 anonim válasza:
Sosincs olyan, hogy nincs itthon betét, tampon.
3/5 anonim válasza:
nekem is szinte mindig van itthon betét de egyszer pár éve nem volt és a bátyám kislányának a pelusát használtam. este volt nem volt már nyitva bolt. kényelmetlen volt de legalább nem áztam át vele. másnap reggel vettem betétet.
4/5 anonim válasza:
Azért erre nagyon-nagyon minimális az esély, hogy megtörténjen. A háztartást felelősen vezető nő, ha látja, hogy fogyóban van, vesz.
Gondolom a WC-papír sem fogy el otthon soha senkinél.
5/5 anonim válasza:
Amikor először megjött (12 évesen) nem mertem elmondani anyunak, és nem tudtam, hogy hol vannak a betétek. Húgom pelusát tettem be. Aztán másnap persze elmondtam, és kaptam betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!