Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kullancs lehetett?

Kullancs lehetett?

Figyelt kérdés
A térd hajlatomban volt valami. Azt hittem befordult szőr vagy ilyesmi. Kiszedtem csipesszel. Utána nézegettem. Nagyon pici volt de mintha lába lett volna. Sajnos már kidobtam. Menjek vele orvoshoz? Nem jártam olyan helyen hogy kullancs lenne de kijárós macska van. Nagyon picike volt a csipalesszel is épp csak meg tudtam fogni. És lapos volt teljesen
2023. ápr. 15. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Fölösleges orvoshoz menni, ha az volt, ha nem. A helyét fogyeld pár hétig, ha legalább 5 cm-es piros folt lesz, akkor orvos (Lyme-kór gyanú). Pici, szúnyogcsípés szerű valami nem számít. Vagy ha bármilyen más tüneted lesz, említsd az orvosnak a lehetséges kullancsot.

Mindamellett szerintem nem az volt. Felismerted volna.

2023. ápr. 15. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát megnézttem még aznap ügyeleten. Kullancs volt sajnos. Holnap megyek a dokimhoz mert ma begyulladak a nyakamban a nyirokcsomók.
2023. ápr. 19. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy kiszedett és kidobott kullancs helye alapján mégis hogy derítették ki, hogy kullancs volt.
2023. ápr. 20. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Mwgkerestem és bevittem. Magic
2023. ápr. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!