Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Három hónap alatt mennyit...

Három hónap alatt mennyit tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok, pontosan 57kg, és elkezdett zavarni. Amióta a fejemet tudom mindent is eszek viszont a mozgás kimerült sétában.

Ha elkezdenék napi szinten fekvőtámaszt, felülést, guggolást és a heti két futást valamennyi fehérjével tudnék alakulni nyárra? 20/f

2023. ápr. 10. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Kezdd el. Rengeteg saját testsúlyos edzésprogram van, keress neten (viszont egy idő után már kevés lesz). Le tudsz menni a helyi kondiparkba is, vagy beszerezni otthonra néhány kiegészítőt (ha konditerembe nem tudsz menni).

De ez önmagában nem lesz elég. Kalóriatöbbletben kell lenned, magas fehérjebevitellel (testsúlykilónként 1,5-2g).

Az a "normális" tömegelés, ha havi max 1 kiló jön fel. Egyébként elég lassú folyamat az izomépítés, években mérhető. 3 hónap alatt minimális változást észre fogsz venni, lehet mások is.

Még annyi, hogy a futás nem épít izmot. Ettől függetlenül futhatsz is, de ha az izomépítés a cél, akkor ne vidd túlzásba.

2023. ápr. 10. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindent IS eszel - az mennyi kalória.
2023. ápr. 10. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

1- koszonom a választ.

2- Nagyon változo, átlagosan reggelire 4-6 tojás. Esetleg pékáru.

Ebédre egy adag ami a legváltozobb, pl. hamburger, valamilyen tésztás ételek stb., estére meg álltalában hasonlot mint amit ebédre ettem, de ez lehet a egy pizzátol kezdve egészen egy piritosig bármi, sok olyan ételt eszek amihez tudok kenyeret enni, szerintem a napi fél kg kenyeret nem eszem meg.

Leveseket nem szoktam enni mert nem szeretem őket. A desszerteket, chips, csokit olyan három naponta szoktam enni. A zoldségek gyumolcsokből kéne tobbet ennem, általában csak almát, banánt, és hagymát, fokhagymát szoktam venni. Átlagosan minden 10-11 naponta alkoholt is fogyasztok.

Sose néztem még a kaloriát, csak mindig megkaptam ismerősoktől, hogy ha ilyen életmodot folytatnának csúnya elhízás lenne a vége.

2023. ápr. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!