Mikor dobják be a következő pandémiát?
Figyelt kérdés
Avagy mikor zárnak be minket újra?2023. ápr. 7. 08:08
11/17 Ocean7 válasza:
Nos, a WHO még jövőre aláíratja a kormányokkal a "pandémia-szerződést" aminek lényege, hogy a WHO szinte korlátlan hatalmat kap egy esetleges világjárvány kitörése esetén. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom, de szerintem a szerződés aláírását követő max 2 éven belül egész biztos "ki fog törni" egy "haláááálos" "világjárvány"...
12/17 Ocean7 válasza:
És nem csak bezárás lesz. Ezúttal kötelező oltás is lesz, vagy mehetsz a karanténba ahol végül úgyis beoltanak, akár erőszakkal is. De előtte persze kisemmiznek, tönkretesznek szimplán azért mert nem sikerült átmosni az agyad mint a mainstream-birkáknak. Ha a kormányok aláírják azt a szerződést az még ennek a jelenlegi demokrácia-csökevénynek is a végét jelenti. Szerintem aláírják, mert miért ne? Eddig is mindent megúsztak, ezt is meg fogják úszni.
13/17 anonim válasza:
Persze, meg jönnek majd a gyíkemberek is...
14/17 Ocean7 válasza:
13 - Itt csak te beszélsz gyíkemberekről, senki más. Tudom, a következő a laposföld lesz... :) Mert mindenki (is) gyíkember-, és laposfüldhívő, aki nem dől be a covid-kamunak igen? Pár éve az is konteonak számított, hogy a WHO nemzetek feletti hatalomra tör. Most nézd meg, már a parlamentben is szó van róla. Jövő tavasszal aláírják a WHO által benyújtott pandémia-szerződést akkor meg majd tátogsz mint a hal mi?!
15/17 anonim válasza:
14: Ahogy 2-3 éve pár magadfajta megmondta, hogy örök maszkviselés, örök másfél méter távtartás, meg örök rendezvénytilalom marad. És akkor most?🤔
16/17 Ocean7 válasza:
15 -És akkor most? Nézz körül! A kórházakban pl most is maszkot kell viselni. Magyarországon. De vannak országok ahol a tömegközlekedésen is és egyéb közterületen is még most is kötelező a maszk. És akkor most? Mi lenne, ha kinyitnád a csipád?
Az hogy most éppen nem kell mindenhol maszkot viselni még nem jelenti, hogy nem jön vissza ez a "szokás". Most épp lejjebb csavarták a lángot a fazék alatt amiben a békát főzik. De nem zárták el!
Szép lassan adagolják a dolgot. Kettőt előre egyet hátra, igen?
Ne tipizálj engem, én sem tipizáltalak. Nem mondtam hogy a "magadfajta" gondolkodni lusta birkáknak köszönhetjük hogy ekkora xarban van Európa!
17/17 anonim válasza:
16: Már március óta nem kötelező a maszkviselés a kórházakban. A tömegközlekedésen is eltörölték, anely országokban még esetleg kellett. Kissé le vagy maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!