Orvosi vizsgálati fóbia ellen van valami tényleg működő praktika?
Figyelt kérdés
Alkalmassági orvosi viszgálatra kell mennem, ahol vérnyomásmérés is lesz. Sajnos fóbiám van az orvosi vizsgálatoktól, és emiatt nagyon felmegy a pulzusom és a vérnyomásom, így rosszabb képet kap az orvos mint valójában. Ez már többször megtörtént, és emiatt egyre inkább így lesz, és félek, hogy végül már meg se adják a papírt. Mit tudok tenni? Stresszhelyzetre nagyon érzékenyen reagálok, egyből fel tud ugrani a pulzus az egekbe.2023. ápr. 7. 00:02
1/8 anonim válasza:
Nekem is mindig magasabb akár hányszor mérik. Hiába tudom, hogy minden okés, akkor is stresszelek a vizsgálat miatt. Megoldást én sem tudok rá :(
2/8 anonim válasza:
Ha jogsihoz kell akkor elmondom neked, hogy nem szokták annyira szigorúan venni, hogy egy kicsit magasabb vérnyomás miatt ne adják meg a papírt.
Nekem is magasabb volt amikor az alkalmasságit csináltam, mégis megkaptam a papírt.
3/8 anonim válasza:
Valahogy fejben kell eldönteni, nem tudok rá jobb megoldást. Velem is így volt, annyira, hogy el is ájultam. Én elkezdtem véradásra járni, hogy legyőzzem ezt magamban.
4/8 anonim válasza:
Itt vagy felvettek pár nap alatt 5000 embert melózni, vagy ugyanaz írja ki ezt a kérdést naponta...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Utolsó: először írom ki, de akkor belekeresek, ki sem írta mint hasonló kérdés..
2023. ápr. 7. 21:29
7/8 anonim válasza:
A nekem orvos altal felirt gyogyszert nem reklamozhatom, de erted. Vagy latjak, hogy izgulsz, nem veszik szigoruan.
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Attól függ mennyire magas, de egyébként nem igazán szólnak érte, nem is igazán az ő kompetenciája, max. figyelmeztet, hogy magas és menj el a háziorvosodhoz. Egyik ismerősöm azt csinálta, hogy benyomott előtte 2 felest, persze arra vigyázni kell, hogy ne érezzék meg a leheleteden, de neki bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!