Tízennyolc évesen aranyér? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
Kívül egy borsónyi dudor, nem fáj.2010. okt. 8. 09:57
1/8 anonim válasza:
Még fiatalabb korban is előfodrul. Alkati, genetikai és érrendszeri kérdés.
Ha nem okoz panaszt, vigyázz hogy ne legyen rosszabb. Ha elvadul, menj el az orvoshoz. Ne kisérletezz!
2/8 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy mitol lett az a dudor!
Nem jo ezt igy hagyni, mivel ma meg borsonnyi, de holnap mar lehet dionnyi is, s aztan mar keso!
3/8 anonim válasza:
Nekem 17 évesen jött ki először.Sok mindentől kijöhet ez nem kor függő.Megerőltető fizikai munka pld.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mennyi idő múlva tűnik el,
2010. okt. 8. 11:23
5/8 anonim válasza:
Nagyon jó aranyér elleni krémek vannak a Patikában,venni kellene.Magától nekem se múlt el,minél jobban húzod-halasztod annál jobban kijön és írtóra tud fájni,a vége úgyis orvos lesz gyógyszer nélkül.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Voltam orvosnál, írt krémet, kúpot. Úgy tűnik rendben van már.
2010. okt. 9. 15:03
7/8 anonim válasza:
nekem 16 évesen jött ki, és a tetejébe az egész végbelem ki is fekélyesedett, műteni kellett, mert anyám sz@rt az egészre
minél előbb kenjed, ülj kamillateába, és menj el orvoshoz
8/8 anonim válasza:
szärt rá, hogy időbe elmenjünk, pedig vérzett is rendesen
1 hét elteltével volt csak hajlandó elvinni dokihoz :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!