Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mi a baja a szívemnek?...

Most mi a baja a szívemnek? Valaki kérem tud segíteni???

Figyelt kérdés

Az egész 5-6 napja kezdődött. Légszomjam volt a szívem írtózatosan egyenletlenül dobogott és majd ki ugrott a helyéről.puffadt volt a mellkasom és rossz közérzet , féltem.Ez 2 napig ment bármi elváltozás nélkül. 3.nap korházba szállítottak mert erősebb légszomjam volt.csináltak vérvételt és sima egy perces ekg t ahol mindent rendben találtak és nem akartak kardiológiára küldeni mert hogy az ekg jó volt. 5óra múlva haza engedtek mondván semmi bajom , az nap este ugyan úgy éreztem viszont kicsit alábbhagyott.Aznap este egy idő után mikor el mentem aludni a szívem teljesen jól működött és nem éreztem semmit a mellkasomban olyan volt mint ezelőtt VISZONT percenként egy hidegrázás tört rám amit éreztem hogy a szívemből indult ki.a testem is bele remegett kicsit.Az elmúlt 3nap alábbhagyott de a mellkasom teljsen puffadt érzetű kicsi égést érzek a szívemben alkalmanként, a szívritmusom sokszor egyenletlen.néha még kihagy érzem hogy bedobban a szívem.Nyugodt állapotban általában jó 85ös lehet a pulzus ha felállok vagy hasonló sokszor hírtelen fel megy olyan 130-140 is lehet ez kb 10-12mp ig csinálja majd visszaáll a rendesre.A hidegrázás néha visszatér és 3napja semmi javulás minden nap ugyan olyan és félek.Magánkardiológiára is 1 hét lenne az időpont.Néha érzek enyhe szúró érzést mint a bal és jobb mellkasomban , és az egész felsőtestem puffadtnak érzem a közérzetem rossz.A levegővételem sokszor nem teljes de a légszomj megszűnt , egy fajta levegőkimaradást is érzek néha a felsőtestemben...Torkomban is érzek egy bizonyos érzést egy gombócot néha.Aludni egyszerűen nagyon nehéz...Amikor lefekszem valamivel rosszabb...Soha nem volt szív gondom ezelőtt és nincs örökölt betegségem..

Van egy szívbajom ami nincs feltárva és nem tudom hogy mi ez és félek hogy csak leáll , 25ÉVES VAGYOK , szüleim kiröhögnek hogy csak megjátszom a korházban is hülyének néznek de érzem és csak azt akarom hogy olyan legyen mint régen......Mit csináljak????

3 napja ugyan olyan nem javult semmit...

Kiterjedő fájdalom a karokba , hányinger stb szerencsére nincs , de félek ugyan úgy.A korházba egyszerűen nem verték nagy dobra...

Minden egyes este félek aludni menni.

3napja szűnt meg a légszomj ezután nehezebben vettem levegőt azt éreztem hogy a beszívottnak csak az 50% a megy be.Ez az egyetlen ami javult most olyan 75% os de még mindig érzem.

mellette volt panaszom nagyon nehéz nyelésre nem étkezéskor de amikor csak nyeltem egyet.Néha nem is tudtam. Ez is javult egy kicsit.

Valakinek volt hasonló tapasztalata???Mi ez? Ugye nem komoly?????

2023. ápr. 6. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kardiológus tud segíteni.
2023. ápr. 6. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen menj el privát kardiológushoz. Jó lenne egy szív ultrahang és szerintem egy 24 órás EKG.

Lehet, hogy semmi gond, de a vizsgálatoktól megnyugodhatnál.

2023. ápr. 6. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez volt, stressz okozta. Csak MagneB6-ot kaptam. Azt mondta a magán kardiológus főorvos, hogy a stresszforrást kell megszüntetni, és igaza volt. Munkahelyet kellett váltanom.
2023. ápr. 12. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Stressz ami extraszisztolét okoz, ez egy ártalmatlan szívritmuszavar. A stressz kezelésével el is múlhat. Felállásra megugró pulzus: alacsony vérnyomás. és/vagy edzetlenség. Hidegrázás, légszomj ezek alapján: pánikroham, fokozott idegeskedés
2023. ápr. 13. 00:19
 5/5 NTBS ***** válasza:
Irány az orvos.
2023. ápr. 13. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!