Hogy foggyak? 15 kg szeretnek.Miota este nem eszem,meg emigy is figyelek,hogy mennyit,inkabb hizok
Első körben ne zabálj annyit!
Második körben ne egyél túl sok szénhidrátot!
Harmadik körben pedig iktass be izzasztó mozgásokat!
Lépésenként építgetni kell a dolgot. Ki kell a szemetet iktatni az étlapról. Ha egészségeseket eszel már, abból ehetsz gyakrabban.
Ha ezek megvannak, akkor tényleg jó izzadni. Én nem szeretem a futást nagyon tolni, de mondjuk lassú futás heti 3x pl. 5km az szépen támogatja a kalória deficitet. Inkább otthon erősítenék. Lehet ez gugolás, hasprés, de nem olyan vészes egy súlyzó se megvenni.
Ha pedig tényleg kicsit sürgetnéd a dolgot, akkor jöhet az árstoppos sparos csirkemell vízben megfőzve (semmi más nem kell), és mellé párolt brokkoli és basmati rízs. Ha félsz a glikémás indextől és bírja a hasad a sok cuccot, akkor tolhatsz bulgurt is, de nekem nagyon sok rost volt az.
Persze azért némi kis vitamin, meg ilyenek is jól jönnek. Jó alvás is fontos, meg a sok víz. Sok sikert.
Hát amitől erőlködsz, meg izmot épít, attól nem fogsz fogyni, csak erősödni.
A könnyed, izzasztó, magas pulzusszámú, intenzív mozgásformák fogják a zsírt égetni. Gyűjtőnevükön aerob mozgásformáknak hívják őket.
Úgy látszik, mégsem figyelsz :)
Semmi baj nincs azzal, ha vacsorázol. Csak arra kell odafigyelned, hogy egy nap alatt ne vigyél be több kalóriát, mint amennyit elhasználsz.
Ezt a legegyszerűbben úgy érheted el, hogy kevesebbet eszel.
Az jó, én régen sokat sétáltam este és megjött a hatás. Az meg extra volt, hogy addig se ettem, sőt séta után vizet kívántam.
Ha motivál, akkor dobj fel egy fittnesz órát és gyűjtögesd a kalóriákat.
A vacsi meg még tudományosan nem annyira igazolt, hogy mennyire számít. Keress rá az időszaki böjtölésekre, ilyen néven menő most a dolog.
5ösnek: ha kardiózik, akkor az idő alatt több kalóriát használ, de annyi. Ha gyúrja egy kicsit a vasat, akkor egész naptöbb kalóriát használ. Legalábbis most ezt olvastam.
A sok futás meg azért nem tesz jót a tesztoszteronnak. Jó a futás, de én inkább vasat gyúrnék, oszt, ha sunny nap van, akkor mennék egy laza futásra. Pulzusmérővel nézném magam, hogy ne pörögjek túl. Mondjuk 3x7km lenne szerintem ideális.
Na meg azért fogyás után jön a túl vékony alkat. Hidd el, elsőnek csak fogyni akartam. Most úgy vagyok vele, hogy jó lenne egy kis bicepszet mutogatni a csajoknak nyáron. Lapos has okés, de egy-két kocka nem lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!