Ha egy ember megissza egy 70%-os piának a felét belehalhat?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 22:05
11/27 anonim válasza:
Attól még kihívhatod hozzá a mentőt!
Egyébként mit ivott??
Nem is ehet 70 % os töményet kapni, max.50% osat.
Házi pálinkák lehetnek 53-55 fokosak, de már azok is annyira durvák, hogy egyszerre képtelenség leküldeni fél litert
12/27 A kérdező kommentje:
De azt mondta hogy ő szerzett és megitta a felét nem tudom hogy mekkora mennyiségűt ivott :'( Hívnám a mentőket de hatalmas kockázatot vállalnék vele, DE MOST AZ ÉLETÉRŐL VAN SZÓ!!!!!! :'( hatalmas korkülönbség van köztünk ő jóval idősebb mint én már 2 éve hogy együtt vagyunk /voltunk és nem tud nélkülem élni ezért ezt a hülyeséget csinálta :'( Van két gyereke otthon meg ott van az asszony is akivel válófélben vannak és egyszerűen annyira tehetetlennek érzem magam hogy mindjárt beleőrülök :'(
2008. dec. 28. 22:35
13/27 anonim válasza:
tárcsázd a mentőket,és akkor nem kell még eltemetni a párodat....... most szerintem fontosabb az hogy életben maradjon a többi problémátoktól..meg minek lehetne nagyobb a ockázata,mitn az h életben marad e vagy sem?!?! hivjad a mentőket
14/27 anonim válasza:
ja és nem vagy tehetetlen feltalálták a telefont!!!!!!!
15/27 anonim válasza:
a családja nincs otthon??nem látják milyen állapotban van??
16/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy látják-e de ezt képtelenség nem észrevenni!!!!
2008. dec. 28. 22:44
17/27 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket ne nézzetek hülyének tudom hogy ezen nem kell gondolkodni hogy most hívjam-e a mentőket vagy sem :'(
2008. dec. 28. 22:45
18/27 anonim válasza:
ha nem lakik túl messze,elszaladhatnál a házhoz megnézni,hogy mi van vele?
19/27 A kérdező kommentje:
Nagyon messze lakom tőle!! Elmondom nem vesztek vele itt semmit sem én 16 vagyok ő 34 remélem mostmár megértitek miért rinyálok ennyire :'( És mielőtt megkérdeznétek igen szerettük egymást nagyon is és a koromhoz képest túlságosan is komoly vagyok és teljes egészében eltér a gondolkodásom a velem hasonló korúaktól!!!! :'(
2008. dec. 28. 22:53
20/27 A kérdező kommentje:
De emiatt most bántást nem szeretnék tőletek kapni inkább segítséget :'( most szükségem van rátok nagyon!
2008. dec. 28. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!