Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrpolip műtét magánkórházban?...

Orrpolip műtét magánkórházban? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
A honlapokat nézegetve az Arsmedica és a Medicover oldalai voltak a legmeggyőzőbbek, de nagyon sokat segítene bármilyen tapasztalat, tanács magánúton végzett orrpolip műtétről.

2023. ápr. 4. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tok mindegy hol csinaltatod, maga a mutet nyilvan nem faj mert altalanos erzestelenitesben csinaljak (azaz altatnak), na de utana...
2023. ápr. 4. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos már volt nekem 10 éve. Valóban szörnyű volt a felépülés 😖
2023. ápr. 4. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt orrpolip műtétem. Először én is a Medicoverben gondolkodtam, ott akkor lett volna lehetőség TB támogatott műtétre is, ha jóvá hagyja a TB. Erre azt mondták, hogy az év elején van nagyobb esély. De vidéki lakosként két napig ott kellett volna maradnom, napi 150-160 ezer forintért. Jó, ki lehet fizetni, de azért nem kevés. Közben kiderült, hogy a lakóhelyemen van lehetőség FESS műtétre egy napos sebészet keretein belül is, mivel a CT alapján nem indokolt az altatás, elegendő a helyi érzéstelenítés. Reggel befekszem, délelőtt műtét, este mehetek haza. Nekem ez a megoldás jobban tetszett. A műtét nem tartozik életem legkellemesebb élményei közé, de annyira vészes sem volt. Viszont egy éjszakát mégis maradnom kellett. Az orvos már a műtőben közölte, hogy nem fog ma hazaengedni. Erre előzetesen felhívta a figyelmemet, hogy előfordulhat, így úgy készüljek. Nekem csak addig volt rossz, amíg a tamponok bent voltak. Amint másnap reggel kivette őket, mindjárt nem volt semmi fájdalom.
2023. ápr. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!