Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tènyleg lehet állva aludni?

Tènyleg lehet állva aludni?

Figyelt kérdés
Mi tud ilyet kiváltani?
2023. ápr. 4. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én munkahelyen rendszeresen alszom úgy.
2023. ápr. 4. 03:38
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
lehet, ha kényelmes.
2023. ápr. 4. 06:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nagyon fáradt vagy akkor buszon pl el lehet állva szundítani.
2023. ápr. 4. 07:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És akkor,ha sikerül,nem esel össze?
2023. ápr. 4. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha ugy tamaszkodik, akkor nem.
2023. ápr. 4. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen, mikor nem aludtam éjszaka semennyit sem. Hazafelé nem mertem leülni a HÉV-en, mert tudtam, hogy azonnal elalszom, ezért maradtam állva. Elszundítottam, de mindig felriadtam, amikor a térdem megrogyott. Végül sikerül eljutnom hazáig, ahol többet aludtam, mint szoktam, majdnem tíz órát.

Szóval - a kérdésedre válaszolva - el el lehet szundítani, de mikor az agyad aludna, az izmaid ellazulnának, így ezt nem nevezném alvásnak.

2023. ápr. 4. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Sorállományú katonaként hetente kellett az őrtornyokban védő szolgálatot ellátni. Emlékeim szerint, ez egy 7-8 m.-es oszlop tetején lévő 1,5-2 négyzetméteres magasles szerű építmény volt. 4 óra őrködés, 4 óra pihenő. A szolgálatot ellátni, csak állva lehetett. A nadrágszíjam segítségével hátul kikötöttem magam, így közel 4 órát alhattam állva. Ha valamelyik elöljáró ellenőrzés céljából felnézett, azt láthatta, hogy állok, és tiszta erőből őrzöm a laktanyát. A pihenő idő alatt meg sakkoztunk, kártyáztunk.
2023. ápr. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!