Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem fog meghalni?

Ugye nem fog meghalni?

Figyelt kérdés

A párom fejére esett a polcról egy üveg váza, kicsi.. kb fél kiló..

Azt mondja nem fáj meg nincs semmi baja, de én nagyon aggódom, kb a feje a tetejére esett.

Én szeretném ha bemennénk az ügyeletre, mit gondoltok?

2023. ápr. 3. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyetek be az ügyeletre inkább, minthogy legyen valami baja
2023. ápr. 3. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt eszméletvesztése, nem szédül, nincs látászavara vagy nem rosszabbodik neki, illetve kívülről nem szakadt fel a fejbőre, nem látszik, akkor én úgy gondolom, hogy nem szükséges bemenni. Nyílván azért a szituáció, hogy milyen magasról, hova esett is fontos lenne, ezért egy ilyen kérdésre látatlanban nehéz válaszolni.

Ha dagad és lesz véraláfutás, akkor még az elején jó lehet jegelni.

Remélem tudtam segíteni, jobbulást!

2023. ápr. 3. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Már meghalt volna úgyhogy túlélte
2023. ápr. 3. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Kb 30 centiről esett rá es kb a feje tetejére
2023. ápr. 3. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsi a valószínűsége, hogy bármilyen probléma lenne belőle, de a saját megnyugtatásomra én bemennék.
2023. ápr. 3. 20:25
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Tünet és panaszok nélkül ott sem fognak tudni sok mindent csinálni, max röntgent, aminek sok értelme nem lesz, CT-re meg így nem fog elküldeni senki, hazaküldenek úgyis, hogyha rosszabbodik 1-3 nap alatt akkor kell komolyabban kivizsgálni.
2023. ápr. 3. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
30cm me fél kiló az semmi egy egészséges embernek. Ha lett vna baja, akkor azt tudtátok vna. Ha tudja a nevét meg hogy milyen nap van, meg nem szédül és nem folyik a fejéből a vér, akkor kár lett vna bemenni.
2024. márc. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!