Nagyon fáj a hátam, praktikák, tippek?
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, rendszeresen sportolok, viszonylag fittnek tartom magam. Viszont 1 éve iszonyat hátfájásom lett, ami viszonylag hamar meg is szűnt. Azóta viszont akár heti rendszerességgel fáj, lent a gerincem aljánál. A doki annyit mondott, hogy becsípődik, már többször is jártam nála. Viszont most is úgy vagyok, hogy amint a nyakam mozdítom néha össze roskadok a fájdalomtól, ma már egyszer hánytam is a fájdalomtól. Doki csak annyit mondott ismét, hogy biztos becsípődött.. Próbáltam kenőcsöket, gyógyszereket, amik igazából pillanatnyilag javítanak rajta..
Valakinek volt már hasonló tapasztalata? Esetleg ha volt, akkor hogyan segített magán?
1. Menj el másik orvoshoz, aki hajlandó mást is mondani, mint "becsípődik"
2. Nyújtasz rendesen? Ha sokat sportolsz és nem nyújtasz le, akkor a izmaid összeránthatják a csontjaidat és könnyebben becsípődnek dolgok.
3. Magnézium és folyadék bevitel megvan? Megint összerándulnak az izmok, ha nem viszed be rendesen.
Hol fájt először pontosan? Milyen mozdulatra fájt? Most hol szokott fájni? (Esetleg tölts le egy anatómiai képet online és jelöld be azt dobd vissza egy kép megosztóra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!