2021.04.17 èn született meg a kis fiam 22 hètre ,volt boncolás ,egy leletet kaptam csak kérdezem a kórszövetani papír nem több oldalas ?
5,5 hónapos koraszülött ritkán marad életben. Nem tudom, mi az a méh infarktus, de gondolom, a vérkeringésre súlyos hatással lehet, s az is magyarázza, hogy esetleg már a méhben elhunyhatott a pici.
A jegyzőkönyv alján aláírás, pecsét jelzi a végét.
Ezt találtam;
“Amnion köteg szindrómának nevezik azt a ritka, 1 százalék alatti ismétlődéssel előforduló születési rendellenességet, mely egyike azon méhen belüli elváltozásoknak, mely minden édesanya rémálma.
A betegség egy többszörös fejlődési rendellenesség, melynek összetevői egy közös fejlődési zavarból táplálkoznak. Az ADAM-szekvenciának is nevezett elváltozás oka ismeretlen, elképzelhető, hogy nem genetikai, hanem környezeti tényezők hatnak a kialakulására. Az elváltozás hatására sérül a belső magzatburok, emiatt a magzatvíz felszívódik a külső magzatburkon keresztül, súlyos csonkolásos jelegű elváltozásokat okozva a magzaton.
Tudom, hogy ez súlyos és többszörös és súlyos trauma. De próbáld elengedni.
Remélem, még lehet babácskád.
10 hetes voltam mikor barna pecsételő vérzést tapasztaltam,a kórházban kaptam progit és azt mondtak csak hematoma csík ,19 hetesen el mentem uh-ra ahol azt mondták aminon köteg van a pete ür felet a baba mozgását nem gátolja ,21+5 naposan megint mentem uh-ra ahol közölte a doki hogy meg halt a baba ,04.15 én be mentem a kórházba hogy meg szülhesem tágito zselèt kaptam ,nem tágultam tőle reggel balont helyeztek fel a katèterel meg szúrtak a húgy hólyagom dőlt belőlem a vér ,utána oxitocint kaptam reggeltől estig semmi nem történt másnap reggel megint oxitocin majd 10: 55 kor meg született a baba 2 ujjnyival és faral a baba feje be szorult a mehszáj nem engedte ere az orvos azt mondta le fog szakadni a baba feje ,de jött egy másik orvos aki ki tudta szedni ,ott hagytak a babával és a lepènytis én szedtem ki ,utána el vitek műtétre aztán kaptam vért mert a hemoglobinom 50 volt ,2 hét után adták egy papírt amin az ált a magzat kornak megfelelő, rendellenesség nem látható ,a baba agy vèrzest kapott kényszer tartásban volt ,
Anyai felszinen infarktus
Mi történt velünk a baba nyaka kör körösen meg szakadt
Igen mert be szorult és a kis testét rángatták kérem aki tud segítsen nekem hova menjek mit tegyek tudni akarom az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!