Nagyon meg vagyok iljedve!? 19/L
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre hogy a nyelvem bal oldalán van egy fehér folt..pont ugy néz ki mint a leukoplákia,a nyelvem felületén is mintha látszana egy pici folt..a házi orvosom azt mondta szájpenész de viszont se nem fáj se semmi,mióta elkezdtem szódabikarbónával öblögetni meg fujni spray-el azóta piros is..és lila erek is látszanak durván,fáj a torkom,a fülem,fuldokló érzés,ma be is rekedtem egyszer,fáj a torkomban a csont is..félek torok rákom van pedig nem fogyasztok alkoholt se nem dohányzok és eléggé egészségesen is étkezek..2023. márc. 31. 18:46
11/22 anonim válasza:
Ha tényleg aggódsz, menj el egy másik orvoshoz is, talán magánhoz, hátha ők mást mondanak.
12/22 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál,irritáció.
2023. ápr. 11. 14:29
13/22 A kérdező kommentje:
De tegnap ota a másik oldalt is kijött valami és az fáj mikor hozzá ér a fogam mintah fel lenne sértve és a torkomba is fáj rosszul vagyok tőle
2023. ápr. 12. 17:49
14/22 A kérdező kommentje:
És mintha szőrös fehér lepedékes lenne
2023. ápr. 13. 00:53
15/22 anonim válasza:
Próbálj meg megnyugodni először is. Aztán pedig csak a fogmososást, szájvízes öblögetést javaslom, kézzel pedig ne nyúlkálj hozzá és lehetőleg kíméld. 21/F
16/22 anonim válasza:
Ne fossál már!Az internetet meg hanyagold mert ott akkora fa$$ágokat bírnak írni hogyha viszket az újjad akkor már amputálni kell rögtön tőből mert rákos!!
És azt ajánlom hogy ne ba$$ogasd mindenféle házi okossággal 10 félével egyszerre mert lehet több kárt csinálsz vele mint hasznot.
El fog múlni de lehet nem 3 nap alatt.Légy türelmes és az orvos diagnózisat,tanácsait fogadd el.
17/22 anonim válasza:
Szia,nem kell megijedni.nekem jó 10 éve fehér,és nem jön le.refluxtol is lehet.de ha van valahol szervi betegség az is kijöhet a szájban.regen én is azt hittem H az.de nem az.
18/22 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat is hogy HIV vagy nemi betegseg stb…
2023. ápr. 13. 16:44
19/22 A kérdező kommentje:
Mar szurodik az allam alatt mintha nagyobbak lennenek a nyirokcsomok is mikor meg is nyomom akor is szuro erzes van
2023. ápr. 15. 23:53
20/22 A kérdező kommentje:
Meg nyelv zsibbadas
2023. ápr. 16. 13:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!