Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Allkapocs fajdalom elmulik?

Allkapocs fajdalom elmulik?

Figyelt kérdés
Kedden lesz 2 hete hogy fogorvosnal voltam also fog ideget szedett es adott szurit a fog melle es mivel az nem hatott elege igy adott 1et hatra is miutan a zsibaszto kiment az allkapcsom faj nagyon alig tudom a szamat kinyitni es meg mindig ugyan ugy faj erzem mintha kellene kattania egyet de nem kattan es nagyon kellemetlen es fajdalmas ha picit nagyobbra nyitom pl evesnel.Normalis ez vagy elulik egyaltalan?A masik oldal pedig minden nyitasnal kattog ami szinten zavaro.A valaszokat elore is koszonom

2023. márc. 31. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, de néhány napon belül elmúlt. A 2 hetet kicsit soknak találom. Javaslom, hogy híd fel a fogorvost, akinél voltál és mondd el neki.
2023. márc. 31. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedden megyek vissza a vegleges tomesre akkor beszelek vele nagyon megijedtem mert nem egyszer voltam fogorvosnal es ilyen sosem volt meg a bolcsessegfog mutetemnel sem ott is fajt de egy jo het mulva javult
2023. márc. 31. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma ahogy ettem es nyitottam volna a szam rattant egy nagyot es eles fajdalom egessz a fulemig meg recsegett es be is fugult a fulem tolle es alig tudtam osszezarni a szam egyre jobban parazok hogy mi lehet ez
2023. ápr. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!