Normális a Panoráma röntgen utánni orrvérzés? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Három napja jártam Panoráma röntgenen, előtte még sosem voltam.
Az nap már minimálisan éreztem hogy a jobb orrlyukamban minha vér lenne, de mivel mindkét orrcimpámban piercing van gondoltam hátha a ki-be tevésnél megsértettem a lyukat. Azóta minden reggel úgy keltem hogy száraz vér van a jobb orrlyukamban,egészen hátulra beér és a piercing körül nincs így valószínüleg még sem az volt a ludas. Valalamint napközben az orrnyálkahártyám is minimálisan véres. Ez normálisnak számít?Vagy érdemes vele orvoshoz fordulni? Mint írtam még sosem voltam ezelőtt röntgenen.Gondolom lehet csak nem tetszett a nyálkahártyámnak, de hátha valaki tudja hogy ez okés-e.
2023. márc. 31. 12:35
1/3 anonim válasza:
Allergia, száraz levegő, esetleg vérnyomásgond.
2/3 Kései Sirató válasza:
Nem normális dolog az orrvérzés, de nincs összefüggés a röntgen és közte, mert a röntgen, az gyakorlatilag egy fotózás, készült rólad egy felvétel. Ez biztosan nem okozhatta. Más áll a háttérben. Pl vérnyomás probléma, vagy terhesség.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valószínű akkor a száraz levegő vagy a vérnyomás a reálisabb. Mivel pont utánna kezdődött el és csak az egyik oldalt,így óhatatlanúl is összekapcsoltam a kettőt a fejemben. De már tudom hogy az nem lehetséges :D
2023. márc. 31. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!