Mennyi alkoholt fogyasztasz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 20:11
A kérdező szavazást indított:
Soha nem iszom.
Csak ünnepekkor, keveset.
Baráti társaságban, de csak másokkal. Ilyenkor sem részegedésig.
Baráti társaságban, csak másokkal. Ilyenkor viszont részegedésig.
Hetente, magamban is, de csak mértékkel, soha nem részegedésig.
Heti többször, magamban is, de csak mértékkel, soha nem részegedésig.
Heti egyszer, részegedésig.
Hetente többször, részegedésig.
27 szavazat
1/5 anonim válasza:
Társaságban kb. 3-4 havonta részegségig, meg még évente 2-3 alkalommal egyedül kisebb-nagyobb spiccig. Igazán berúgni egyedül soha nem szoktam.
2/5 anonim válasza:
már egyáltalán nem iszom, de régebben napi szinten söröztem (bár nem részegségig)
3/5 anonim válasza:
Majdnem semennyit. Néha mentás pálinkát egy evőkanállal a gyulladt mandulámra,valamint cherry queen bonbont,mert nagyon szeretem.
Sajnos a torkomra az antibiotikumok már nem hatnak,az orvos mindet végigpróbálta már.
Amúgy ezen kívül nem iszok alkoholt sose.
40/nő
4/5 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi zsírt eszrem. Ma császászrszalonnát sütöttem, csodás, és csodàlatosan zsíros, majdnem egy egy üveg 14%-os vörösnél tartok, és még nem nagyon érzem 44kg/N
5/5 anonim válasza:
Epeproblémák miatt már szinte semennyit, mert rögtön megárt. Előtte se ittam sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!