III. kerületi Szent Margit Rendelőintézet -
nőgyógyászat m.lyen? Konkrétan Dr. Orosz Kornélia
Annánál j@rt valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mielőtt belekötne valaki: tudom, igénytelenül néz ki, hogy milyen helyett m.lyen, járt helyett j@rt van, de rendesen írva nem engedte kirakni. :(
Életemben először mennék nőgyógyászhoz. Még a nadrágomat se vettem le soha, nemhogy bugyimat és lábakat szét... Olvastam valamikor, hogy nagyon bunkó, flegma viselkedést tanúsítottak az ellátottak felé (általánosan az ingyenes nőgyógyászatnál, nem konkrétan ebben a rendelőintézetben). Nagyon nem vágyom ilyen viselkedésre. Mennék magánba, ha lehetne, de nincs rá keretem. Egyetlen nő nőgyógyászt láttam a listán ebben a rendelőintézetben, így konkrétan ő érdekelne, férfihoz ugyanis viszolygok menni, és nem sietős az ügyem, hogy mindenképp, bárkihez, csak valakihez minél hamarabb bejussak.
2023. márc. 28. 19:51
1/8 anonim válasza:
Orosz Kornélia Annánál Ő feltehetőleg nőnőgyógyász és nem álcázza magát.
2023. márc. 28. 21:57
2/8 A kérdező kommentje:
Hat ezzel nem lettem kisegitve...
2023. márc. 28. 22:55
3/8 anonim válasza:
Akkor nem vagy kisegítve.
2023. márc. 28. 23:08
4/8 A kérdező kommentje:
Ha neked ettol jobb a napod, ested, csak tessek, legyel ekkora paraszt.
2023. márc. 28. 23:31
5/8 anonim válasza:
"Mennék magánba, ha lehetne, de nincs rá keretem."
Akkor hogy tartozol a III. kerületi Szent Margit Rendelőintézet vonzáskörzetéhez? Óbuda hegyvidéki része az egyik leggazdagabb környék Budapesten, hagyjuk már ezt a nincs maszekra pénzem szöveget nem a nemedet akarod lecseréltetni csak egy sima kivizsgálás. Egyébként a budai sznobok nagyrészének már az flegma és bunkó viselkedés ha nem nyájaskodik velük az orvos míg egy 8. kerületi lakosnak az már kedves modor ha az orvos nem rúgja le a fejüket. Úgyhogy összegezve a választ ha nem vagy egy pillangólelkű akkor semmi kirívót nem fogsz tapasztalni
2023. márc. 29. 01:26
6/8 A kérdező kommentje:
Talan ugy, hogy oroklessel van egy 35 nm-es lakasom, ami apam ketkezi felujitasa elott olyan xar allapotban volt, hogy az hihetetlen, maskulonben meg mindig a XI. keruleti putri pabelban lennek? Esetleg igy, gondolom, de te biztos jobban tudod... Ha nem tudsz a kerdesre felelni, inkabb ne is szolj hozza, nem kell a bunkozas, kotekedes.
2023. márc. 29. 10:36
7/8 anonim válasza:
Ez mindkét kerület nagyon gazdag ráadásul Buda mindkettő a 2 lakás ér minimum 80 milliot oszt így nem vagy képes magánba menni.... ejj mennyi borsodi meg szabolcsi mit meg nem tenne egy 3. kerületi vagy 11. kerületi putriért te meg itt panaszkodsz pár tízezer forinton. Mit szolnál ha rádomlana a vájog ház meg dögkutbol kellene enned mert nincs munka nem az van mint budán hogy 500 000 forint alatt fel se kelnek dolgozni. De mind1 te tudod mennyire vagy olcsójános hpgy budaiként ingyenesbe mész vagy megfogod és a napi kereseted felét rászánod egy normális orvosra... cöhh...
2023. márc. 29. 11:38
8/8 supra13 válasza:
Szia! Én 3 évvel ezelőtt a Szent Margit Kórházba jártam várandósgondozásra, Dr. Udvardi Rékán kívül teljesen megvoltam elégedve. A Szülésemet Dr. Doan N Khai vezette le, annyira profi volt, hogy azóta hozzá játok magánrendelésre. Ha esetleg valahogyan sikerül összeszedned 30ezer forintot, akkor meleg szívvel ajánlom Őt. 35 ezer forintbanbenne van egy rákszűrés is, ezt évente javasolt elvégezni. Nagyon kedves hangú, segítőkész, empatikus. Én mindig összekaparom inkább a pénzt, csak hozzá mehessek, ha szükség van rá. Sajnálom, hogy nem tudtam igazából segíteni, de hátha egyszer kisegít valamelyik sorom... Ne félj egyébként, túlesel a vizsgálaton, nekik ez teljesen rutinból jön. Külön kis ''kabinban'' le tudsz vetkőzni alulról, esetleg vegyél fel egy hosszabb pólót.:) Ha már túlvagy rajta, akkor gratulálok, ha még nem, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen elkísérlek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!