A helix anthelix részei a fülemnek befele hajolnak, vagyis belapulnak/rátelepszenek a fülemre bal felől, így születtem, de mitől van? Minek nevezik ezt a fajta deformációt?
Figyelt kérdés
Kiskoromban észre se vettem, most hosszú hajat hordok és nem zavar, akik sokat látnak sem veszik észre, csak ha elmondom. Mi ennek a neve? Korrigálható valahogy?2023. márc. 23. 14:22
2/5 anonim válasza:
Így nem lehet megmondani, nehéz elképzelni, mire gondolsz. Be tudsz linkelni egy képet?
3/5 A kérdező kommentje:
Felső sor harmadik kép szinte teljesen hasonló.
2023. márc. 27. 17:35
4/5 anonim válasza:
Nekem ez a legfelső sor 3. kép egy átlagos fülnek tűnik.
De lehet műteni, azt írják a linken.
Én a helyedben, ha jól hallasz vele, hagynám úgy, ahogy van. Ennél nagyobb bajod ne legyen az életben, hogy ilyen formájú az egyik füled.
5/5 anonim válasza:
A nevét nem tudom ennek a deformitásnak, de az biztos, hogy lehet korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!