Mivel lehetne a viszereket megszüntetni? Tapasztaltok a levendula olajjal? Szabad maszírozni?
20 éves vagyok és a jobb lábamon van csak de ott több helyen is, van egy mi már 13 éves korom óta ott van viszont mivel egy ideje fizikai munkát végzek lett máshol is és fájnak is...
Használtam rá valami krémet már nem emlékszem de azt hiszem gesztenyés volt de nem segített.
Műtétet nem szeretnék mert vannak olyan ismerőseim akiknek volt műtét és ugyan úgy vissza jött nekik csak más helyen.
Mindenkitől mást hallok hogy szabad masszírozni meg hogy nem szabad...
Aztán most mondták még a levendula olajat, hogy az segíthet ha azzal maszírozzuk.
Műtét és harisnya.
Tavaly augusztusban kértem időpontot érsebészhez, novemberre kaptam március áprilisre mondták a műtét idejét,de még nem jelentkeztek 😔
A viszeret szabad maszírozni, ha nincs begyulladva (magyarul meg dagadt és fájdalmas), begyulladt állapotban tilos.
Viszont a maszírozás nem ér semmit, ez ugyanis genetikai hajlam.
Éppen ezért jön mindig újra elö mütét után is, mert ha akitágult eret eltávolítják, a mellette lévö veszi át a szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!