Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Masszőrök! Velemény?

Masszőrök! Velemény?

Figyelt kérdés
Jártam egy ideje masszörhöz, de inkább relaxalasra, volt jó. És most újabban elkezdtem párhuzamosan járni egy másikhoz is aki erőben sokkal jobban megfelel az én igényeimnek. Szerintetek nagyon gáz ha járok mind a kettőhöz? Szerintetek úgy hogy egyiknek se mondtam el hogy járok máshoz is így baj lehet belőle ?
2023. márc. 20. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gond? Ez egy választható szolgáltatás, olyan mintha a Tescoban a pénztáros megsértődne, mert te az Aldiban is vásárolsz.
2023. márc. 20. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:
más vélemény?
2023. márc. 20. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi,egyik sem fog megsértődni a másikra:) Ha nincs olyan egészségügyi problémád,ami akadályozná,akkor járhatsz mindkettőhöz. Pld.magas vérnyomással az erős,felsőtest masszázzsal óvatosan kell bánni.Mondjuk ez sem zárja ki feltétlen,csak előtte azért ajánlott megmérni,nehogy nagyon elszálljon.
2023. márc. 21. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!