Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen a diszplasztikus anyajegy?

Milyen a diszplasztikus anyajegy?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van valakinek tapasztalata ezzel az anyajeggyel? Ugye nem rakot jelent? Terhesseg idejen vettem eszre, akkor azt mondta, h rendben van, es most 2 evre ra voltam megnezetni ujra, de hogy legjobb lenne leszedetni sebeszileg, mert 2 szinu, ovalis formaju es nem egyenes vonallal, hanem picit reces, vagy hogy is mondjam...

Elegge megijesztett, mert meg azt is mondta h elkell majd kuldeni levetel utan es az eredmenyeket juldjem at neki es meglatjuk a tovabbi teenedot.

Tegnaptol nemalszok.

Van valakinek tapasztalata?

#anyajegy #Diszplasztikus
2023. márc. 18. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Mind diszplasztikus ha nem tévedek, ami netán nem pont kör alakú, netán nem egyszínű vagy egy része esetleg kiemelkedik. Attól, hogy azt mondta még szinte biztos, hogy semmi gond vele, de úgy vannak vele, hogy inkább ne legyen ott. Jó eséllyel látja, ha kóros és akkor onkológiára küld. Minimális az esélye annak, hogy aggodalomra ad okot, pláne ha évek óta olyan.
2023. márc. 18. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja és kiegészítem azzal, hogy mindegyiket megnézetik, amit leszednek, szóval az sem jelent semmit.
2023. márc. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!