Ha gyerekkorában valakinek ráaesik a fejére pár nehéz tárgy megváltozhat attól a gondolkodása, szelleme?
Figyelt kérdés
nekem nehezebb dolgok is estek rá a fejemre, van egy par lenyomat a fejemen es szerintem ertelmileg meglettem karosodva erzem hogy attol van, szoval lehetséges?2023. márc. 16. 00:23
2/5 anonim válasza:
Meglehet, én fejemre pl. egy zongora esett, ettől már 16 éves koromban sikerült lediplomáznom kvantumfizikusként.
3/5 anonim válasza:
Az egyik gyerekkori szomszédom (jelenleg 30+) többször beütötte a fejét és esett is neki rá nehezebb tárgy, még fiatal korában (kb 6 évesen, vagy hamarabb).
Nem tudom, hogy ehhez van-e köze a dolognak, de egy sor pszichológiai gondja van, totál alkoholista, egyáltalán nem is működik a társadalmi élete, se munka, se célok stb... pedig állítólag nem lenne buta, de teljes mértékben kisiklott az élete. Igazából már 14 éves korától kezdve csak egyre lejjebb csúszik.
4/5 A kérdező kommentje:
mintha rolam irtal volna #3
2023. márc. 16. 18:17
5/5 A kérdező kommentje:
van egy híres sakktabla játékos Alexander Picsuskin o hintarol esett le neki is erdekesen alakult az elete erdemes utana keresni a neten. akkoregis van alapja ha valaki fej sérülést szenved
2023. márc. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!