Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 30 tényleg fiatalnak számít...

A 30 tényleg fiatalnak számít biológiailag?

Figyelt kérdés

Ezt hallani ma már mindenhol, orvostól is....

Pedig a minap ültettem az erkélyen és utána alig bírtam kiegyenesedni, beállt a derekam, vagy mi.

A fénytől összehúzhattam a szememet, miután bejöttem, a tükörbe nézve láttam, ahogy megmaradt a ránc a két szemem között.

Sportban is csökken a regenerációm sebessége, lassul a fejlődés üteme.

Ez tényleg fiatalság még?

2023. márc. 16. 00:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10

Mondjuk azt a 160-at számoltam, tehát közben csökkent és még úgy is....

9

De az emberben zajló biológiai folyamatok szerint is? :-o

2023. márc. 19. 09:55
 12/21 anonim ***** válasza:
attól függ. ha valaki szétpiálj drogozza hajtja stb magát agyonstresszeli az életét és bedepkózik nincsenek (jó)kapcsolatai, öregszik hamarabb biológiailag, ez tény. Meg mentálisan kiég. Akkor meg mindegy 20 vagy 30 éves,előbb öregszik úgymond. De alaphelyzetben ha minden ok nála, akkor a 30 az fiatal.
2023. márc. 20. 06:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Jó, de olyan nincs, akinél minden oké lenne.
2023. márc. 20. 07:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát de nem mindegy hogy rá is tesz-e még tök egészségtelen életmóddal.
2023. márc. 20. 22:18
 15/21 A kérdező kommentje:
Én azt látom pedig, hogy tök mindegy
2023. márc. 20. 23:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem ! nem mindegy. ismerősöm szétitta szétcigizte széthajtotta magát meghalt tök fiatalon, másik ismerősöm tök nyugis, nincs káros szenvedélye, normálisan étkezik 80 éves! Másik példa: kolléganő mindenki azt hiszi nyugdíjas már, és tudod mennyi? 40 éves! Mert tele van káros szokással, nem alszik,be van zárkózva,nem mozog, és a rosszindulat is marja. Másikuk 50-es! És kinéz harmincnak, kiegyensúlyozott, dicsérik milyen fiatalos.Jó függ a genetikától is, de felgyorsítjuk az öregedést a káros dolgokkal hidd el, mentálisan is. Ez bizonyított tény és tapasztalat is.
2023. márc. 20. 23:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Én többet ismerek, aki szalonnát zabált fehér kenyérrel, cigizett, esetleg Bp-n többsávos utak mellett lakott (pl a dédnagymamám) és 90+ -ig élt, vagy egészségesen élt, 50-60 éves koráig.

Amúgy az élethossz aztán tényleg nem ezen múlik. Akkor már az életminőséget nézzük...

2023. márc. 21. 08:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Én még mindig a melóban kocsmában széthajtott éjszakai műszakos kollégáimat látom elhalálozni nem érik meg a nyugdíjat és úgy néznek ki mint a hetven évesek
2023. márc. 21. 20:50
 19/21 A kérdező kommentje:

Én meg sportos embereket is....

Jó, te a szélsőséget mondod, én azért az arany középutat!

2023. márc. 21. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor nálunk csak szélsőségek vannak sajnos ez biztos egy ilyen környék mert errefelé szinte semmi kivétel, többségnél sajnos így van hogy meghalnak sorra most is meghalt egy a héten:(
2023. márc. 21. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!