Sos! Ez mérgezés? Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Takarítottam ma,penészoldót használtam több helyre,már akor éreztem hogy kapar a torkom,utána nem hagytam el a helyiséget(fürdőszoba) bezárkóztam mert már kellett a wc-re és pont a wc mellett fujtam be,kb 10 percet ültem. Mostanra már nagyon durván szárad,fáj,kapar a torkom,nagyon félek,már ugy érzem levegőt se kapok es nem tudok nyelni. Igaz,pánikbeteg is vagyok de nagyon félek is mit tegyek?2023. márc. 13. 01:47
11/18 A kérdező kommentje:
Meg fáj a fejem de az nem olyan vészesen
2023. márc. 13. 02:14
13/18 A kérdező kommentje:
#12 ugyan az..
2023. márc. 13. 07:26
14/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam vérvételen is,remélem arra nincs hatással
2023. márc. 13. 08:21
15/18 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz
2023. márc. 13. 09:05
16/18 A kérdező kommentje:
Az izmaim is fájnak már
2023. márc. 13. 09:24
17/18 anonim válasza:
Akkor meg elkaptál valamilyen vírusos megbetegedést.
18/18 anonim válasza:
Mi lett a vége? Sikerült meggyógyulni? Egyszer én is átéltem egy ilyet. Borzasztó volt. Most épp arra várok, hogy dolgozzon a penészirtó. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!