Ha egy pár napig éjjel és nappal is aludnia kellene valakinek és ehhez altatót venne be, akkor tudna aludni napokon keresztül úgy, hogy csak pl pisilni, enni, stb kelne fel? Vagy azt egy altató nem tudná megoldani?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 03:34
12/20 A kérdező kommentje:
Most nem. Miért?
2023. márc. 11. 07:51
14/20 A kérdező kommentje:
Jól van. De tudtál aludni?
2023. márc. 11. 08:07
15/20 anonim válasza:
Dehogy, 2 kor szunditottam el, fél négyig
16/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem sokat aludtál.
Mostanában a melatoninnak néztem utána, esetleg nézz utána Te is és kezdd el szedni.
2023. márc. 11. 09:13
18/20 A kérdező kommentje:
Meg tegnap voltam egy kezelésen, itt nem írom le, hogy mi.
Melyik országrészben élsz?
Amúgy voltam háziorvosnál is, írattam fel altatót, meg is vettem, de nem merem szedni.
Inkább szedj melatonint Te is.
Plusz este ne világíts szinte semmivel, ne nézd a monitort, telót és sportolj.
2023. márc. 11. 09:30
19/20 anonim válasza:
Én Borsodi vagyok,
En semmerem szedniagyófyszerta.it írtak,
Trittikót írtak
20/20 A kérdező kommentje:
Hát én úgy vagyok vele, hogy én kértem az orvost, hogy írja fel, de inkább nem szedem egyelőre, csak ha nagyon muszáj lenne.
Nem ismerem az altatókat, azt sem ismerem, amit írtál. Bocs.
2023. márc. 11. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!