A sok plazma adástól le lehet betegedni?
Figyelt kérdés
Már 105 alkalommal adtam plazmát,
20 alkalommal vért,
27 éves vagyok,
Két hete influenzás lettem, múltheten csütörtökön jöttem rendbe teljesen, és most megint lebetegedtem,
Most nincs lázam, de ezenkívül minden tünetem ugyanaz ami volt, semmi energiám nincs.
A decemberi, januári, februári hónapban heti két alkalommal mentem. Nincs munkám, ezért erőltettem ennyire.
2023. márc. 7. 20:44
1/4 anonim válasza:
Ez attól függ. Ha nem vagy hanyag, akkor rendszeresen szedsz vasat, vitaminokat, és egészségesen táplálkozol (nagy részben)
Mellette pedig elég folyadékot iszol.
Így én nem hiszem hogy le lehetne betegedni. Ha viszont hanyag vagy, akkor ez rá tehet egy lapáttal a gyenge immunrendszerre.
2/4 anonim válasza:
Káros ennyiszer, ilyen gyakran plazmát adni, most egy ideig ne menj, regenerálódik a szervezeted. Szedjél vitaminokat. Étkezz egészségesen. C és d vitaminokat is.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2023. márc. 7. 21:47
4/4 anonim válasza:
Egy tanárom az egyetemen egyszer azt mondta, hogy a plazmaadás hazavágja az immunrendszert. Sajnos nem fejtette ki, hogy miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!